top of page

LOGOPEDIE

stemtraining • stemmassage • OMFT • articulatie • globus • kaakklachten

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

logopedie in Antwerpen

Een logopedist voor uw stem is essentieel wanneer u te maken heeft met stemklachten. Bij Groepspraktijk VOX in Antwerpen begrijpen we hoe belangrijk uw stem is, zowel in professionele als persoonlijke situaties. Stemklachten oplossen met een logopedist biedt u een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om uw stemgezondheid te herstellen en te optimaliseren. Onze gespecialiseerde logopedisten richten zich op uw unieke behoeften, met behulp van geavanceerde technieken en persoonlijke begeleiding.

Herstel uw stem met een ervaren logopedist

Een logopedist voor uw stem is niet alleen een specialist in het behandelen van stemklachten, maar kan u ook begeleiden bij een breed scala aan stemproblemen. Of u nu last heeft van heesheid, een zwakke stem of andere stemgerelateerde uitdagingen, stemklachten oplossen met een logopedist zorgt voor een op maat gemaakte therapie die aansluit bij uw specifieke situatie. Stemtherapie is een integraal onderdeel van onze behandeling, gericht op het herstellen en versterken van uw stem. Ons team is getraind in de nieuwste stemtechnieken aanleren, waardoor u effectiever leert communiceren.

Enya De Graef

TARIEVEN

De terugbetalingstarieven zijn voor stoornissen die in aanmerking komen voor terugbetaling via RIZIV. Voor terugbetalingen die niet via RIZIV lopen, kan er eventueel een terugbetaling via de aanvullende verzekering aangevraagd worden. Dit hangt af van de mutualiteit waar u bent aangesloten. U kan deze terugbetalingstarieven terugvinden op de website van uw mutualiteit of u kan dit bespreken met uw therapeut tijdens de intake.

Maak vandaag nog uw afspraak

Wacht niet langer met het aanpakken van uw stemklachten. Boek een sessie bij onze ervaren logopedist en zet de eerste stap naar een gezondere stem. Tijdens de therapie voor stemproblemen werkt u aan het herstel van uw stem en leert u hoe u uw stem op een gezonde manier kunt gebruiken. Ontdek ons team van deskundigen en profiteer van onze workshops, waar u in groepsverband kunt werken aan uw stem en communicatie. Laat een stemcoach u begeleiden naar een krachtige en heldere stem.

bottom of page